Professionel gulvafslibning

Gulvafslibning er den ”lille” store proces, hvor vi sliber den gamle og trætte overflade helt væk – ned til det rå og rene trægulv under. Derefter bliver gulvet behandlet med lak eller olie, alt efter hvad der passer bedst til gulvet og ikke mindst dine ønsker dertil. Med gulvafslibning får du således mulighed for at give dit trægulv nyt liv. Hos Linda’s Gulvafslibning bliver du til enhver tid mødt af kyndige og fagligt stærke medarbejdere, der sætter en ære i at levere flotte og solide resultater og høj håndværksmæssig kvalitet.

Vi har stor erfaring med både gulvafslibning og gulvafhøvling for både private og erhverv. Uanset din opgave tages der altid højde for dine ønsker og behov, så vi kan sikre den rette løsning og et resultat, som lever op til dine forventninger, og som du bliver glad for. Derfor står vi naturligvis også til rådighed med kompetent rådgivning og sparring om dine muligheder for gulvafslibning, så du er garanteret lige præcis den behandling til dine trægulve, som du ønsker.

Når vi udfører gulvafslibning, sørger vi altid for et flot og ensartet resultat samt en slidstærk overflade. Vi har både kompetencerne og det rette udstyr til at sikre dig et resultat, der holder i mange år. Vi anvender udelukkende de mest moderne og bedste maskiner til arbejdet, så vi kan beskytte og passe bedst muligt på både lister og vægge.

Gulvafhøvling

Hvis dine gulve er blevet ujævne og skæve kan vi tilbyde en afhøvling, hvor vi ikke kun fjerner overfladen også kaldet slidtagelaget, men også den skæve/ujævne del af gulvet, hvilket ofte kun er nogle få millimeter.

Efterbehandling efter gulvafslibning er vigtig

For at bevare det flotte og holdbare resultat og sikre, at trægulvet er slidstærkt i mange år, er det vigtigt med den helt rette efterbehandling, når gulvafslibningen er udført. Derfor ser vi også råd og vejledning om efterbehandling samt løbende vedligeholdelse som en helt naturlig del af vores arbejde i forbindelse med gulvafslibning. Så skulle du have spørgsmål efterfølgende, skal du endelig ikke tøve med at spørge os til råds. Vi vejleder dig gerne og hjælper dig med at finde den rette løsning til efterbehandling.

Lader du Linda’s Gulvafslibning stå for opgaven, er du garanteret en solid og dygtig samarbejdspartner og konkurrencedygtige priser. Dit gulv er i trygge hænder hos os. Kunne du godt tænke dig hjælp til gulvafslibning i Svendborg, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på lindasmalerfirma@gmail.com, eller giv os et kald på +45 51 41 91 48 - gerne som sms. Sammen finder vi den rette løsning til dig.